torstai 18. marraskuuta 2010

Erilaisia lahjaideoita

Jos et halua ostaa materiaalia tai et keksi mitään ostettavaa, on olemassa myös toinen vaihtoehto. Suureen suosioon noussut http://www.lahjaksilehma.fi tarjoaa erilaisia lahjoja, jotka lähetetään kehitysmaihin niitä eniten tarvitseville. Suomen World Vision vastaa lahjojen perille menosta ja sivusto on täysin luotettava. Avustettaviin maihin lukeutuvat Intia, Kenia, Kolumbia, Peru, Sri Lanka ja Uganda. Lahjojen hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta hieman kalliimpaan. Joten myös köyhällä opiskelijanbudjetilla voit tehdä hyvää. Voit myös laittaa lahjan mukaan postikortin. Tarkemmat ohjeet sivulla http://www.lahjaksilehma.fi. Muita samalla ajatuksella toimivia sivustoja:  http://www.toisenlainenlahja.fi, http://www.punainenristi.fi. Punaisen ristin sivustolla voit myös rekisteröidä itsesi käyttäjäksi ja saada sähköpostiisi tiedotteita erilaisista toiminnoista ja tapahtumista. Voit myös osallistua erilaisiin hyväntekeväisyystöihin. Ostaminen ja lahjoittaminen ei voisi olla helpompaa. Ja nämä lahjat takaavat hyvän mielen koko joulusesongin ajaksi.

www.elamyslahjat.fi. Näillä sivustoilla voit valita joululahjaksi jotain muuta kuin tavaraa. Oletko kyllästynyt joka vuotiseen materiaalikrääsään? Nyt voit lahjoittaa läheisillesi elämyksen, vaikkapa benjihypyn, tanssikurssin tai kuumailmapallomatkan! Vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan ja elämyksiä riittää joka ihmiselle. Hinnat vaihtelevat 18 eurosta kalliimpaan, mutta tämä lahja ei varmasti ikinä unohdu. Voit myös antaa lahjakortin, jonka avulla lahjan saaja voi valita itse elämyksensä.  Lisäohjeet löydät osoitteesta www.elamysmatkat.fi

Myös muistoista voi tehdä näyttävän lahjan. Esim. sivulla www.extrafilm.fi, voit tehdä kuvista kalentereita, kirjoja, julisteita, kollaaseja, tauluja ja päivyreitä. Tämä on varmasti sydäntä lämmittävä lahja kelle tahansa tärkeälle ihmiselle.

Anu Riekkinen


www.lahjaksilehma.fi